Comanda on-line Chiuvetele din inox Teka

Teka utilizeaza otel inox premium 18/10 (18%corm-10%nichel). Pe de o parte cromul creste soliditatea si rezistenta la uzura si confera otelului inox luciu si durabilitate, iar pe de alta parte , nichelul creste forta si imbunatateste rezistenta la soc.

Otelul inox folosit in fabricarea chiuvetelor Teka este igienic , suprafata sa dura impiedicand patrunderea si dezvoltarea bacteriilor, este usor de curatat si intretinut , nu rugineste si foarte rezistent din punct de vedere mecanic.

Suprafetele din otel inox Teka se ,,regenereaza in timp”.  Datorita alijelor de compozitie, pe suprafata sa se formeaza un ,,strat pasiv” subtire si transparent. Chiar daca suprafata respectiva se zgarie, acest strat pasiv, care este gros doar de cativa atomi, se reface instantaneu sub influenta oxigenului din apa. Astfel de explica faptul ca otelul inox nu are nevoie de vopsea sau un altfel de protective coroziva, pentru ca luciul si stralucirea sa se pastreze chiar si dupa ani de folosita indelungata.

Tipuri de Chiuvete din inox –

Chiuvete incorporate: sunt concepute pentru a fi montate facil in blat dupa decuparea prealabila a acestuia. Se pot fixa si sub blat cu ajutorul unor cleme speciale.

Chiuvete undermount – Se monteaza extrem de usor sub blat cu ajutorul clemelor furnizate. Avantajul acestora este ca particulele de murdarie nu pot patrunde sub rama chiuvetei si nici nu pot ramane prinse in jururl acesteia.

Chiuvete lay-on (montare pe blat): montate ca element superior al unui corp de bucatarie, acetea sunt in varianta reversibila cu sau fara picurator cu o cuva sau doua.

Accesoriile unei chiuvtete:

Sita din inox (parte a setului de scurgere) – impiedica resturile de alimente (coji, frunze de la fructe sau legume) sa ajunga in sistemul de scurgere. Poate fi actionata in 2 pozitii (deschis sau inchis) ca si dop. De asemenea seturilor de scurgere 3 ½ li se poate adapta un dispozitiv pentru strangerea si colectearea resturilor. Cu ajutorul acestui dispozitiv, resturile de alimente sunt transformate in particule foarte mici care sunt eliminate ulterior prin sistemul de scurgere. Pentru a putea fi curatat, se inlatura foarte usor.

Avantajele Dispozitivului de tocare resturi:

Macinare resturi Teka


Igiena: Resturile organice ajung direct in sistemul de scurgere eliminandu-se astfel bacteriile si germenii, dar si mirosurile neplacute.

Curatare: Prin simpla deschidere a robinetului de apa si actionarea butonului, dispozitivul incepe sa macine si sa elimine gunoiul, nelasand nici o urma.

Functionabilitate: Prin prezenta acestui dispozitiv, se elimina activitati precum strangerea gunoiului menajer in saci, aruncarea acestuia si dezinfectarea locului respective.

Protectia mediului inconjurator: Particulele alimentare ajung in instalatii tehnologice unde sunt reciclate si transformate in ingrasaminte, producandu-se astfel un mare beneficiu comunitatii.

Personalizarea chiuvetelor din inox – Teka

Reversibilitatea chiuvetei- posibilitatea de a fi instalata atat in versiunea stanga cat si dreapta, chiuveta fiind in totalitate simetrica. Prezenta gaurilor pentru baterii si a celei pentru sistemul pop-up va indica lipsa reversibilitatii chiuvetei respective.

Grosimea stratului de inox-se refera la caracteristicile materialului. De obicei variaza intre 1,2 si 0,6 mm, in functie de calkitatea chiuvetei si adancimea cuvei.

Finisajul-sunt disponibile mai multe finisaje in functie de cerintele consumatorilor. Caracteristicile mecanice ale materialului raman aceleasi, insa din punct de vedere esthetic finisajul difera.

Sistemul preaplin-este sistemul de siguranta impotriva inundarii apartamentelor. Are forma rotunda (32 mm), cu o capacitate de absortie mai mare decat a celor du forma patrata sau ectangulara (0,20 litri/secunda)

Setul de scurgere- seturile de scurgere obisnuite (3 ½ sau 1 ½ ) sau cel prevazut cu lemele zimtate ( 3 1/2) imiedica esutrile alimentare care raman in urma spalarii sau curatarii fructelor sau legumelor, sa patrunda in sistemul de canalizare.

Sietemul antifonic –toate modelele de chiuvete Teka prezinta un element special din plastic, pozitionat pe spatele cuvei pentru a absorbi zgomotul produs de curgerea apei.