Caracteristicile bateriilor de bucatarie Teka


Toate cartusele ceramice Teka prezinta discuri ceramice sintetizate de inalta rezistenta. Datorita suprafetelor poroase ale discurilor, lubrifiantul este retinut mai mult timp, asigurand o actionare mai usoara si mai lenta, prelungind astfel durata de viata a produsului, Piesa care actioneaza mecanismul nu intra in contact cu apa, astfel lubrifierea realizadu-se in mod constant.

Conform normelor europene, cartusele ceramice ale bateriilor monocomanda si dubla comanda rezista la 200.000 cicluri deschis-inchis. In conditii de laborator, s-a demostrat ca bateriile de bucatararie Teka rezista la 500.000 cicluri.

Toate tevile de scurgere trebuie sa reziste la 80.000 de cicluri (deschis), dar bateriile Teka ofera pana la 200.000 de cicluri (deschis)

Racordurile floxibile de inalta calitate din otel inoxitabil se gasesc la toate modelele de baterii Teka si sunt fabricate in concordanta cu normele europene impuse de Autoritatile din domeniul calitatii produselor.

Aerator- este un dispozitiv standard prezent la toate bateriile Teka. Acesta fiind un filtru care amesteca aerul si apa, crescand astfel volumul apei reducand in felul acesta consumul.

Finisaje baterii de bucatarie Teka

Crom-este inoxidabil si reprezinta de fapt un strat auto-protector, foarte dur, care este de fapt finisajul traditional al bateriilor. Este preferat datorita aspectului sau argintiu lucios si gradului de protectie ridicat pe care il confera.

Crom mat- se obtine printr-un process in care suprafata este acoperita cu un lac special care are in compozitie nichel, oferind astfel un aspect mai opac si mai omogen trotodata. Stratul de crom se adauga ulterior, conferind bateriei aceeasiĀ  rezistenta si durabilitate ca si cromul obisnuit. Cromul mat este sobru si modern. Noul finisaj de crom mat se potriveste cu finisajele de aluminiu din bucatarie si de asemenea cu chiuvetele Teka texturate sau microtexturate.