Producator mobila Pitesti – Mobilleta

Fabrica de mobila Mobilleta cu sediul in Pitesti, judetul Arges, produce si comercializeaza mobila din pal, MDF si lemn masiv.
Producem mobila personalizata , pentru bucatarii, dormitoare , living-uri, mobila pentru gradina si pentru institutii publice sau hoteliere.
Noi va promitem trei chestiuni elementare: seriozitate, calitate, pret convenabil … Iar când e vorba de confortul casei tale, acestea sunt cele mai importante… pentru ca în caminul tau se nasc visele si sperantele.
Noi suntem echipa Mobilleta si îti oferim priceperea si ideile noastre… iar, împreuna cu tine, putem începe sa construim vise.

Distribuitor chiuvete si baterii de bucatatie Teka in Pitesti

Grupul industrial Teka este lider mondial in domeniul produselor electrocasnice incorporabile, si unul dintre cei mai mari producatori de chiuvete din lume.
Original din Germania, cu o experienta de peste 90 de ani, are peste 6.000 de angajati in toata lumea si cu o cifra de afaceri anuala de 1,4 miliarde de dolari.
Divizia de bucatarii Teka detine treisprezece unitati de productie în Europa, doua în America si doua în Asia si detine o retea de vânzari care face ca numele Teka sa fie cunoscut în orice colt al planetei.
Unitatile operationale ale Grupului care activeaza în 35 de tari comercializeaza produsele Teka (chiuvete si produse electrocasnice încorporabile) în 125 de tari de pe 5 continente.